Helende poëzie

Whisperings

Whispering Not AloneWhisperings zijn boodschappen, gefluister uit de dimensies, uit de kern van de ziel, de universele energie, het Al dat is. De woorden zijn gevuld met de energie die op dat moment wil doorgegeven worden. Deze Whisperings zullen je raken wanneer dat voor jou nodig is, de energie in de woorden zal je bereiken zoals Reiki & Seichem door je heen stroomt.

Wil je een Whispering from Home op de ziel van een minerale steen op Canvas, PVC, glas, aluminium, tuinzeil, …? Contacteer me voor prijzen en portfolio.

 

Schrijven vanuit Universele energie

Whisperings from Reiki ondersteunt schrijfprojecten en -producten geboren uit en met Universele energie. Je schrijft vanuit je ziel een boek, een gedichtenbundel, … en je wil dit graag delen met een breder publiek. Je channelt boodschappen en wil deze verspreiden bij een liefdevol publiek.
Heb je een idee of concept dat aansluit bij Whisperings from Reiki? Contacteer me.

 • Er wacht een woord
  Er wacht een woord beschrijft het tijdloze, het oneindige van onze gezamenlijke bezielde levenscycli. Op weg in relaties, met elkaar, met de vragen van het leven en het universum. Soms vervreemd, dan weer verweven, tenslotte verwant, in de beperking van ons fysieke zijn. Wie, waar, wanneer, waarom ontmoeten we elkaar weer in de tijdloze spiraal van levens die als liefdevolle DNA-strengen met elkaar vervlochten zijn? Ben jij ook een woordenwachter? Misschien wachten er geen woorden meer wanneer alles gezegd is? Misschien hoeven er geen woorden meer te wachten in de stilte en de éénwo(o)rding van alles wat is?
  Je kunt nu mijn 2de gedichtenbundel bestellen bij de Leeswinkel van uitgeverij Het Punt  of contacteer me.
  Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Kom op dinsdag 8 november 2016 tussen 14.00 en 18.00 langs bij de stand van Uitgeverij Het Punt op de Boekenbeurs in Antwerpen.
 • Ruwe tranen in het puin: Akselle de Vos, 10 jaar, schreef haar eerste boek.
  Oorlog in Syrië. In wanhoop en verdriet zoekt Lou tussen het puin naar de waarheid over haar familie. Ze begint een zwaar en groot avontuur. Eerst staat ze er alleen voor, maar onderweg duikt er hulp op. Lukt het haar om het mysterie op te lossen?
  Akselle schenkt de opbrengst aan de weeshuizen in Syrië. Wil je het boekje bestellen en de weeskinderen in Syrië steunen? Contacteer me.
 • Frank Coppieters channelt sinds 2000 Inspired Guidances. Wil je ze graag ontvangen? Sluit dan aan bij zijn facebook groep of contacteer hem op livingl@teleport.com.
 • Wil je graag zelf schrijven vanuit je bezieling? Binnenkort vind je hier informatie over Reiki & Writing.

 

CLOSE YOUR EYES

The veil of Isis circles
around the yellow haze of the night palace.
You find me in your sleep
when you descend
into the depth of your soul
find peace of mind
and your thoughts no longer
wander around in the mist.

When you look with closed eyes
you find truth and forces
that redeem the suffering
expel the ghosts.
Deep down there lies a treasure
of information hidden for you
so it seems.

Open your heart
search no more
find the key
be one
with the key bearer
you are.
Open yourself
as a symbol of Love.

 

© Whisperings from Reiki through Hilde de Vos - 2015

Pin It on Pinterest

Share This