Helende poëzie

Whisperings

Whispering Not AloneWhisperings zijn boodschappen, gefluister uit de dimensies, uit de kern van de ziel, de universele energie, het Al dat is. De woorden zijn gevuld met de energie die op dat moment wil doorgegeven worden. Deze Whisperings zullen je raken wanneer dat voor jou nodig is, de energie in de woorden zal je bereiken zoals Reiki & Seichem door je heen stroomt.
Wil je een Whispering from Home op de ziel van een minerale steen op Canvas, PVC, glas,…? Contacteer me voor prijzen en portfolio.
Meer Whisperings vind je op de nieuwspagina.

 

Schrijven vanuit de Universele energie

Whisperings from Reiki ontwikkelt én ondersteunt schrijfprojecten en -producten geboren uit de Universele energie. 

 • In dialoog met je ziel (Uitgeverij …, 2022)
  Mijn manuscript werd aanvaard door een uitgever (december 2021). Meer nieuws kan ik je helaas nog niet geven… Binnenkort vind je hier alle informatie over het nieuwe boek en via welke uitgever je het kunt bestellen. Wellicht vind je het in de lente 2022 in de boekhandels in Vlaanderen en Nederland.
  Wil je toch al jouw exemplaar reserveren? Contacteer me. Dan ligt jouw boek vanaf april 2022 klaar voor verzending.
 • Er wacht een woord (Uitgeverij Het Punt, 2016)
  Mijn poëziebundel ‘Er wacht een woord’ beschrijft het tijdloze, het oneindige van onze gezamenlijke bezielde levenscycli. Op weg in relaties, met elkaar, met de vragen van het leven en het universum. Soms vervreemd, dan weer verweven, tenslotte verwant, in de beperking van ons fysieke zijn. Wie, waar, wanneer, waarom ontmoeten we elkaar weer in de tijdloze spiraal van levens die als liefdevolle DNA-strengen met elkaar vervlochten zijn? Ben jij ook een woordenwachter? Misschien wachten er geen woorden meer wanneer alles gezegd is? Misschien hoeven er geen woorden meer te wachten in de stilte en de éénwo(o)rding van alles wat is?
  Interesse in een gesigneerd exemplaar van de gedichtenbundel? Contacteer me.
 • Ruwe tranen in het puin: Akselle de Vos, schreef haar eerste boekje (10 jaar, 2014).
  Oorlog in Syrië. In wanhoop en verdriet zoekt Lou tussen het puin naar de waarheid over haar familie. Ze begint een zwaar en groot avontuur. Eerst staat ze er alleen voor, maar onderweg duikt er hulp op. Lukt het haar om het mysterie op te lossen?
  Akselle schenkt de opbrengst aan de weeshuizen in Syrië. Wil je het boekje bestellen en de weeskinderen in Syrië steunen? Contacteer me.
 • Wil je graag zelf schrijven vanuit jouw bezieling, via schrijfmeditatie,…? Binnenkort vind je hier informatie over Reiki & Writing.

 

CLOSE YOUR EYES

The veil of Isis circles
around the yellow haze of the night palace.
You find me in your sleep
when you descend
into the depth of your soul
find peace of mind
and your thoughts no longer
wander around in the mist.

When you look with closed eyes
you find truth and forces
that redeem the suffering
expel the ghosts.
Deep down there lies a treasure
of information hidden for you
so it seems.

Open your heart
search no more
find the key
be one
with the key bearer
you are.
Open yourself
as a symbol of Love.

 

© Whisperings from Reiki through Hilde de Vos - 2015

Pin It on Pinterest

Share This