Sessies en cirkels

Wil je een individuele Reiki & Seichem sessie ontvangen?

Hoe werkt het? Je vertelt kort je probleem. Je gaat met je kleren aan op een behandeltafel liggen. Via een aantal handposities stroomt de universele levensenergie doorheen mijn handen naar jouw lichaam. Reiki & Seichem gaat steeds naar die plek in je systeem waar jij het nodig hebt. Universele levensenergie werkt helend en brengt rust. Het stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Ik genees jou niet. Dat doe je zelf.
Meer en meer artsen verwijzen door naar Reiki helers/therapeuten. De behandeling is een alternatieve helingmethode. Ik stel geen diagnose. Een Reiki & Seichem sessie vervangt geen bezoek aan de dokter.

Voor een sessie betaal je 75,- euro voor min 1.15 uur. 

Locaties waar ik sessies en workshops ‘Reiki & Seichem, meditatie, yoga nidra, Munay-Ki, Mindfulness’ geef:

  • UGO-Relax (Uw huis voor Gezondheid & Ontspanning) - Schoolstraat 7 - 2120 Wijnegem
  • Ruisloos (psychotherapiepraktijk van Dr. Tine Roanna Luyten) - Veltwijcklaan 224 - 2180 Ekeren

Contacteer me voor een afspraak: hil.devos@skynet.be of 0477/980.280

 

Wil je een Reiki & Seichem sessie van op afstand ontvangen?

Hoe werkt het? Bij Reiki & Seichem op afstand maak ik verbinding met de Universele energie. Jij geeft aan wat het probleem is (fysiek, emotioneel, mentaal, …), welk idee of concept je wil realiseren, waar je heling wenst, … Mijn intentie is om dit met Reiki & Seichem te ondersteunen. Ook hier gaat de Universele energie naar die plekken waar heling nodig is en ondersteunt het hoogst haalbare voor jou op dat moment. Reiki ondersteunt ideeën en concepten in functie van het hoogste doel van iedereen die erbij betrokken is.

Bij een afstandssessie hoef jij je niet te verplaatsen. De sessie vindt plaats op een gezamenlijk afgesproken moment. Het werkt ondersteunend om een aantal dagen na elkaar afstandsessies af te spreken.

Per afstandssessie betaal je vooraf 30,- euro voor 20 minuten. Voor 5 opeenvolgende dagen betaal je vooraf 125,- euro.
Contacteer me voor een afspraak: hil.devos@skynet.be of 0477/980.280

 

 

Wil je deelnemen aan een Reiki & Seichem cirkel?

Heb je minstens Reiki 1 behaald?
Dan ben je welkom op de Open Reiki & Seichem. Dit zijn momenten om te oefenen, te ervaren, te verbinden in het werken met Reiki & Seichem. Door regelmatige beoefening verdiep je je verbinding met deze energieën en ontstaat er een stevigere basis. De oefenmomenten werken hartverwarmend en verdiepend. Het is een uitnodiging om verder te leren over je helingpad met Reiki & Seichem en je te verdiepen in jouw spirituele pad.
We werken met 3 of 4 aan een behandeltafel. Je bent zowel gever als ontvanger. Na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen, vraag en antwoord.

Deelnemen?
Stuur me een berichtje via hil.devos@skynet.be. Je ontvangt dan maandelijks een uitnodiging tot deelname.

  • Investering: 20 euro per sessie wanneer je de volledige reeks (80 euro) reserveert of 25 euro per individuele sessie
  • Duur: van 10.00 tot 12.30
  • Waar en wanneer: zaterdag voormiddag in Ugo-Relax Wijnegem op 27/01/2024, 24/02, 23/03, 27/04, 01/06/2024.

 

Wil je graag deelnemen aan een afstandsheling cirkel?
Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan de Open Heart & Reiki Circle. Vanuit ons eigen plekje in de wereld tunen we samen in. We stemmen ons af op een vast tijdstip en sturen gezamenlijk (voorlopig maandelijks) een half uur Reiki en hartsenergie naar plaatsen, situaties, mensen in de wereld die op dat moment Reiki, liefde en licht nodig hebben.
Heb je enkel Reiki 1 of ben je niet geïnitieerd in Reiki? Mediteer dan samen met ons en stuur hartsenergie de wereld in.
Contacteer ook vrienden, familie en kennissen overal ter wereld met de vraag om deel te nemen aan deze Open Heart & Reiki Circle. Zo kunnen we samen vanuit verschillende plekken in België en de wereld gezamenlijk geregeld heling sturen.
Deelnemen? Stuur me een berichtje via: hil.devos@skynet.be. Je ontvangt dan maandelijks de uitnodiging tot deelname met het thema waarnaar we Reiki en liefde sturen.
Deze cirkel wordt ook verspreid via Reiki Home, an unfolding journey www.reikihome.org

  • Deelnemers: ondertussen bijna 180 vanuit verschillende landen en staten (US, Canada, Peru, UK, België, Nederland, Duitsland, Hongkong, Kazachstan, Rusland, …)
  • Investering: gratis, iedereen die deelneemt wordt steeds ondergedompeld in een bad van Reiki & Seichem
  • Wanneer: 2 x per maand, elke 2de en 4de dinsdagavond van de maand van 21.15 tot 21.45 (zie agenda)

Pin It on Pinterest

Share This