Munay-Ki

Munay-Ki betekent Liefde vanuit je ziel. In de taal van de Q’eros, Inca sjamanen in Peru betekent het ‘Ik hou van je’. De diepere betekenis is ‘Wees diegene die je écht bent.’ Voor ons zijn de Munay-Ki initiaties een middel om te worden, te herinneren wie we écht zijn.

De Q’eros hebben een vrouwelijke op de natuur en spiritualiteit gerichte cultuur die een schat aan kennis over profetieën, geneeswijzen, ceremonies, rituelen en inwijdingen bezit. Deze wijsheid hebben ze al meer dan duizenden jaren heel zorgvuldig bewaard. In de huidige tijd delen ze hun wijsheid, levenswijzen en rituelen met de wereld en daarmee helpen ze de mensheid om zichzelf te genezen van de drang naar vernietiging en om de mensen en de aarde terug te brengen naar een harmonische samenleving.

Wat zijn de Munay-Ki inwijdingsrituelen?

Het omvat 9 stappen om de wonden uit ons verleden, onze kindertijd, onze genetische en karmische erfenis te helen. Deze inwijdingen zijn een opeenvolging van 9 transmissies. Ze geven ons de mogelijkheid om geleidelijk te evolueren naar een hogere frequentie. Je ontvangt ze als zaadjes die binnenkomen in de bodem van je lichtgevend- en energieveld. Iemand geeft ze aan jou. En zo kan jij ze daarna ook aan anderen geven.

Hoe kun je de inwijdingen ontvangen?

Je ontvangt de Munay-Ki rites in 3 workshops van 1 dagdeel met maximum 5 deelnemers:

  • workshop 1: je leert om je heilige ruimten te openen, de breathing en de vuurceremonie. Je ontvangt de eerste 4 basisrites: de rite van de Heler, Harmonie, de Ziener en de Banden van Kracht.
  • workshop 2: je opent mee de heilige ruimten, we doen de breathing en vuurceremonie. Je ontvangt de 3 volgende rites met meditatie: de rite van de Hoeder van de Dag, de Hoeder van Wijsheid, de Hoeder van de Aarde.
  • workshop 3: je opent mee de heilige ruimten, we doen de breathing en vuurceremonie. Je ontvangt de 2 laatste rites: Hoeder van de Sterren en de Schepper. Je ontvangt je pi-stone.

Investering per workshop: 295,- euro (3 dagdelen)

Workshops: 30/03 + 20/04 + 18/05/24 (zie agenda voordetails)

Deelnemers: minimum 2 - maximum 5

Ontvang je de rites liever individueel? Contacteer me voor prijzen en data.

Extra informatie over Munay-Ki

De Rites van de Munay-Ki zijn gebaseerd op de traditionele inwijdingspraktijken van de Inca sjamanen en van de volkeren uit de pre-Incatijd, van de Andes en de Amazone. Zestig jaar geleden waren deze initiaties uitsluitend bestemd voor de medicijnmensen van de Inca’s. De Rites zijn al duizenden jaren beproefd en effectief bewezen en met liefde op de oorspronkelijke manier overgedragen, en dat gebeurt nu nog. De Rites van de Munay-Ki zijn terug te voeren tot de grote inwijdingen van de Hindoe-vallei. De oeroude volkeren daar (Laika, de Bewakers van de Aarde) zijn met hun sjamanen gaan reizen naar de Himalaya, Tibet, Mongolië. 30.000 jaar geleden zijn ze via Siberië en de Beringstraat, toen de zee helemaal bevroren was, overgestoken naar Alaska en naar wat nu Noord- en Zuid-Amerika is. De negen Rites van de Munay-Ki hebben daarom een overeenkomst met andere sjamanistische en spirituele tradities, hoewel ze in de verschillende culturen, in verschillende tijden, op een andere manier gestalte hebben gekregen.
Iedereen heeft de zaadjes in zich om een lang en gelukkig bestaan in overvloed te leven. De Munay-Ki Rites helpen je om deze zaadjes te laten ontkiemen. Het is aan jou om deze zaadjes en kiemen tot volle bloei te laten komen.
De Q’eros wijzen er nadrukkelijk op dat de 9 Munay-Ki Rites niet enkel voor ons individueel bedoeld zijn, maar dat ze er zijn om met anderen te delen.

Alberto Villoldo ontwikkelde volgende 7 filmpjes over de 9 Munay-Ki rites:

  1. Deel 1: Informatie over Munay-Ki
  2. Deel 2: Informatie over Munay-Ki vervolg
  3. Deel 3: Informatie over Munay-Ki vervolg
  4. Informatie over Munay-Ki vervolg + Rite van de Heler
  5. Vervolg Rite van de Heler, Banden van Kracht, Rite van Harmonie, Rite van de Ziener, Hoeder van de Dag
  6. Vervolg Hoeder van de Dag, Hoeder van de Wijsheid, Hoeder van de Aarde, Hoeder van de Sterren
  7. Vervolg Hoeder van de Sterren en Rite van Creatie

GROWING LIGHT

Don’t withhold the growing light
don’t attack the spots of darkness
that try to put you back
in the former state of your life

allow them to be where they are
there as a cloud in your sky
just waiting to pass by
because that is what it is

a moment in the sky
that slowly flies
and transforms
into a higher light.

© Whisperings from Reiki through Hilde de Vos - 2015

Pin It on Pinterest

Share This