Reiki & Seichem

 

  • Mikao Usuispreekt je zelfhelend vermogen aan
  • activeert je immuunsysteem, vermindert pijn, ontgift het lichaam
  • herstelt de natuurlijk balans in je lichaam, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel
  • reduceert stress, zorgt voor diepe ontspanning en bevordert je gevoel van welzijn en levensvreugde
  • stimuleert je om negatieve denkpatronen los te laten
  • werkt complementair aan de klassieke geneeskunde maar vervangt deze niet
  • is niet gebonden aan religie of geloof
  • werkt helend bij dieren, planten, de aarde
  • ondersteunt de ontwikkeling van ideeën, concepten, relaties, … voor het hoogste doel

 

Wat is Reiki?

Reiki is een energetische therapie, een ancient art of natural healing, herontdekt in Japan door Mikao Usui meer dan 100 jaar geleden. Reiki is een holistische, zachte en krachtige hands-on-healing techniek die heling en eenheid brengt in je hele lichaam en je volledig systeem. Reiki werkt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Rei betekent spirituele wijsheid. Ki is levensenergie. Reiki werd voor Mevrouw Takata vanuit Japan in het Westen geïntroduceerd en werd door haar Universele levensenergie genoemd. Wanneer je het Japanse teken in de diepte benadert, betekent het hogere kennis en spiritueel bewustzijn, wijsheid afkomstig uit de kosmos, uit al wat is. De universele levensenergie begrijpt elke persoon volledig, kent de oorzaak van alle problemen en weet hoe dit te helen.

 

Wat is Seichem?

Seichem is een versterking en uitbreiding van de traditionele vorm van Reiki en is een basis voor initiaties in vuur, water en luchtenergieën (Sakara, Sophi-El en Angelic light). Seichem werkt net zoals Reiki via energieoverdracht met de handen. Het werkt meer in het energetisch lichaam van een persoon om een healing of energetische verandering tot stand te brengen.

Reiki & Seichem stroomt zowel via fysieke aanraking als op afstand. Tijdens een sessie stroomt Universele levensenergie via de handen van de behandelaar naar de behandelde. Reiki & Seichem stroomt naar die plekken in het lichaam waar op dat moment het meeste heling nodig is. Reiki & Seichem kan gebruikt worden voor heling van jezelf, anderen, dieren, planten, verleden en toekomst, realisatie van ideeën en concepten.

Pin It on Pinterest

Share This