Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: reeks Munay-Ki rites

mei 18 @ 14:00 - 17:00

pi-stone - Munay-Ki

Munay-Ki betekent ‘Liefde vanuit je ziel’. In de taal van de Q’eros, Inca sjamanen in Peru betekent het ‘Ik hou van je’. De diepere betekenis is ‘Wees diegene die je écht bent.’ De Q’eros hebben een vrouwelijke op de natuur en spiritualiteit gerichte cultuur met een schat aan kennis over profetieën, ceremonieën en rituelen, inwijdingen, geneeswijzen. Deze wijsheid werd duizenden jaren zorgvuldig bewaard. In de huidige tijd delen deze sjamanen hun wijsheid en rituelen met ons. Daarmee helpen ze de mensheid om zichzelf te genezen en om de aarde naar een harmonische samenleving terug te brengen.
Munay-Ki rites zijn 9 initiaties om wonden te helen uit je verleden en je kindertijd, uit je genetische en karmische erfenis. De 9 energetische transmissies geven je de kans om je eigen potentieel te ontdekken en te verdiepen, te groeien in bewustzijn én vanuit je essentie te evolueren naar een hogere frequentie.
De Munay-Ki rites ontvang je in een reeks van 3 workshops met informatie en begeleiding waarin 9 rites worden doorgegeven.

Workshop 1: je leert je heilige ruimte te openen, de breathing en de vuurceremonie. Je ontvangt 4 basisrites: de Heler, Harmonie, de Ziener en de
Banden van Kracht.
Workshop 2: je ontvangt de rite van de Hoeder van de Dag, de Hoeder van Wijsheid, de Hoeder van de Aarde.
Workshop 3: je ontvangt de rite van de Hoeder van de Sterren en van de Schepper. Je ontvangt je pi-steen, je certificaat.

VOOR WIE :Iedereen is welkom. (min. 3, max 6 deelnemers)
WANNEER: 3 x zaterdag namiddag
- 30/03 van 14 - 17.00
- 20/04 van 14 - 16.30
- 18/05 van 14 - 16.00
WAAR: UGO-Relax, Schoolstraat 7, 2110 Wijnegem
PRIJS: 295,- euro (coaching + begeleiding, 3 workshops, ontvangen van de rites is gratis)

Gegevens

Datum:
mei 18
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

UGO-Relax Wijnegem
Schoolstraat 7
Wijnegem,

Organisator

Whisperings from Reiki
Telefoon:
0477/980.280
E-mail:
info@whisperingsfromreiki.com
Site:
www.whisperingsfromreiki.com

Pin It on Pinterest

Share This