Mijn leven toen …

Ik zwierf rond in mijn Viracocha en zocht, staarde naar de wolken, wachtte tot er wat … zou komen, tot het licht kwam. Ik was een eindeloze wachter, trots en trouw op post.

De wolken gleden, dag na dag, woord na woord, maand na maand, emotie na emotie, jaar na jaar, gedachte na gedachte, kennis na kennis, wijze vrouw na wijze man, … en ik zat met mijn rug tegen de kachel terwijl ik door het raam de wolken zag glijden. De warmte op mijn huid zei me uiteindelijk de ogen te sluiten, de pauzetoets in te drukken, te luisteren naar mijn adem, … en ik ging op reis naar een plek waar ik nog nooit geweest was.

Stilaan kwam ik aan, landde ik op vaste bodem. De aarde trok aan mijn voeten, de hemel aan mijn kruin. Mijn échte kanalen openden zich, eerst heel schuchter, dan enthousiaster en nu … in volle vertrouwen geef ik me over aan jullie daar aan de andere kant … mijn innerlijke gidsen, mijn wereldlijke begeleiders.

 

Mijn leven nu …

Elke dag proef ik jullie en wil ik langer en langer aan jullie kant vertoeven, jullie die binnen in mij het grote universum uitmaken en me tonen waar mijn échte geschiedenis ligt en waar mijn toekomst zich ontvouwt.

De wolken zijn er nog steeds, nu binnenin. Ik blijf er eindeloos in kijken. Ze geven wonderbaarlijke beelden die ik buiten moet neerzetten. Ze tonen bijzondere wezens die me leiden, soms sturen, die me steunen en die me veel tonen wat ik nog niet altijd onmiddellijk vat.

Binnen is de trilling puur en hoog en krachtig. Elke cel wordt ontroerd door liefde die alsmaar intenser, ruimer en voller is. Een liefde die voorlopig daar buiten niet altijd begrepen, soms ontwricht wordt …

In meditatie sluit ik elke dag klaarwakker de ogen en vloeien woorden, beelden, indrukken door elkaar zonder tijd en ruimte, zonder ingeving van menselijk karakter. Energieën enten zich op wat verschijnt en volgen daarna via mijn vingers de weg naar het papier of het scherm waarop ze te lezen zijn. De woorden en zinnen krijgen vanuit dimensies een poëtische vorm en baden in de energie van dat aardse moment. Wellicht vervolgt deze energie zijn weg via jouw ogen naar je hart waar het zijn werk verder zet in volle vrijheid, liefde en verbinding met al wat is.

Mijn intentie voor jou is alvast dat je in liefdevolle verbinding heel mag zijn met alles wat is. Mogen de woorden met een knipoog uit de dimensies ook voor jou een inspiratiebron zijn op je pad.

Het Reiki-masterpad is voor mij een intense en mooie wandeling waarin deze woorden vorm krijgen naar de liefdevolle verbinding met al wat is, de plek waar we met z’n allen eindelijk terug naartoe gaan en elkaar (terug) zullen ontmoeten, de plek waar we allen één zijn.

In dankbare verbinding.

(2013/09/22)

Wil je graag geregeld een nieuwsbrief ontvangen of een nieuwe Whispering?

Wil je graag geregeld een nieuwsbrief ontvangen of een nieuwe Whispering?

Vul dan je e-mailadres in.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This